digi

tal

e

Volving

Doorheen onze samenwerking staan u en uw digitale evolutie centraal en loodsen we je middels 5 fundamentele bouwstenen doorheen de realisatie hiervan.

Innovatie en flexibiliteit vormen een leidraad binnen elke fase, waardoor we steeds met een open kijk nieuwe ideeën en creatieve experimenten omarmen die bijdragen aan een dynamische merkbeleving en krachtige, digitale positionering.
Ontdek
Section Headline

01.

Discovery

Een vrijblijvende kennismaking waarin uw visies en ideeën omtrent een nieuwe website centraal staan. We luisteren en verdiepen ons in uw wereld, terwijl we de mogelijke omvang van uw website analyseren.

Hieropvolgend gaan we aan de slag met de nodige research om een geschikte roadmap te ontwikkelen voor de realisatie van uw digitale aanwezigheid.
Section Headline

02.

Research & strategie

We nemen een stap terug van wat u voor ogen hebt, en bekijken je onderneming als outsider.

Middels workshops, creatieve brainstorms, gedegen research en grondige analyses, vormen we een basisconcept dat rekening houdt met uw doelen, wensen en de noden van uw doelgroep.  

In deze fase draait alles om strategische visualisatie van uw nieuwe website.
Section Headline

03.

Design

De fase waar strategie en creativiteit elkaar ontmoeten en geleidelijk samensmelten tot de basis van een uniek ontwerp.

Het is een speelse ontdekkingstocht, waar experimenteren centraal staat, en verschillende creatieve vaardigheden en disciplines bijdragen aan een doelgerichte en dynamische website.

Tijdens deze fase kijken we niet enkel naar de schaal van een project, maar eerder naar de omvang van ideeën voor het project.
Section Headline

04.

Development

Zodra een ontwerp concreet is, start de meest dynamische fase waar je website écht tot leven komt.

Websites worden ontwikkeld in Webflow, een krachtige  tool die de manier waarop we websites bouwen een eigentijdse dimensie schenkt.

Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met een resem aan technische vereisten en staat groei van je digitale product op lange termijn centraal.
Section Headline

05.

Launch & support


Je website is klaar!

Nog enkele technische zaken worden voor u geregeld zodat de publicatie van je nieuwe website naadloos verloopt.

Tot slot gaan we samen dieper in op de opvolging en groei van je nieuwe website zodat we u hier op maat verder in kunnen ondersteunen.
Section Headline

Evolving together

Ook na een samenwerking blijft DIGIVOLVING uw digitale partner en aanspreekpunt omtrent alles wat met uw nieuwe website te maken heeft. 

Uw digitaal product zien evolueren is het mooiste dat er is, en daar maken wij graag deel van uit!

Let's