nicolas

stockmans

Hey daar, Nicolas hier, je toekomstige web creative!
Ik zou je hier kunnen overweldigen met een typische-elevator pitch, echter heb ik iets anders in petto.

Er staat namelijk iemand anders te popelen om je mee te nemen naar daar waar elk goed verhaal zijn oorsprong kent: het begin.

Samen met de kleine Nicolas, protagonist en gids in dit verhaal, ontdek je de reeds lang aanwezige roots van Digivolving web studio.
Sounds good? Scroll dan zeker verder!
Scroll

Once upon a time

Het begon allemaal een eeuw geleden… of toch op de rand daarvan. De eerste levensjaren werden al spelend en lachend doorgebracht in een imaginaire wereld vol actie, ontdekking en vooral plezier.

Van jongs af aan ontstond een gezonde nieuwsgierigheid die leidde tot een uitbreiding aan de grenzen van mijn hypothetische wereld.
Een ‘curieuzeneuzemosterdpot’ in zijn eigen universum, zo was de kleine Nicolas.

Goedgemutst op ontdekking in de bossen of met mijn gocart vol gadgets (destijds nog zonder Bond girls) in achtervolging op de zeedijk, vormen slechts een greep uit de dagdagelijkse tijdsbesteding in mijn illusionaire wereld van toen.

Telkens opnieuw gefascineerd door de geneugten des levens baande ik me een weg waar al snel duidelijk werd dat verbeelding, bouwen, experimenteren en creëeren centrale pilaren van mijn leven vormden.

Back to the future

Fast forward naar enkele jaren geleden.
Doorheen mijn adolescentie vormde zich al snel een admiratie voor onze digitale leefomgeving en de kansen die het ons biedt, meer specifiek tot de intrigerende wereld van en achter websites.

Het startschot van een nieuwe ontdekkingstocht was gegeven, en deze vond digitaal plaats. Web creatie werd dagelijkse kost, design & development een second nature, met groei en ontwikkeling als voortdurende drijfveer.

“En nu?” Hoor ik u vragen.
{enter} Digivolving web studio.

Hier worden eerder genoemde eigenschappen samengebundeld met een scala aan digitale tools en vaardigheden die ik voortdurend blijf uitbreiden. De limiet van creaties moet liggen aan de grens van onze eigen verbeelding, en daar werk ik met oog op voortdurende groei zorgvuldig naartoe.

Met Digivolving web studio zet Nicolas Stockmans al het eerdergenoemde in om ondernemingen en zelfstandigen te ondersteunen bij het creëren van websites die hen dynamisch, uniek en daadkrachtig positioneren.

Let's